Κυριακή, 1 Μαΐου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Γιατί ανησυχούν οι Αμερικανοί

Όχι μόνο δεν σταματά τις επενδύσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που, μετά την απόκτηση του 72% του...
More

  Latest Posts

  Πολύ άσχημα νέα για τον Γιώργο Αυτιά…

  Μία από τις χειρότερες χρονιές του, από άποψη τηλεθέασης, αντιμετωπίζει ο Γιώργος Αυτιάς, στην πρωινή του εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» που προβάλλεται τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

  Ο άλλοτε βασιλιάς της ζώνης φαίνεται ότι φέτος με δυσκολία μπορεί να ακολουθήσει τους ανταγωνιστές του, στο κοινό που ενδιαφέρει κυρίως τα τηλεοπτικά κανάλια. Μιλάμε φυσικά για το δυναμικό κοινό, το οποίο ο παρουσιαστής δυσκολεύεται να προσελκύσει φέτος όντας πολλές φορές τρίτος, οριακά πάνω από το πρωινό της ΕΡΤ.

  Κάτι τέτοιο έγινε και στο πρωινό του Σαββάτου 16/10 όταν η εκπομπή του δημοσιογράφου στον ΣΚΑΪ έφτασε με το ζόρι το 8,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, με την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ να φτάνει το 8%.

  Θα είναι το οριστικό τέλος του Γιώργου Αυτιά από την πρωινή ζώνη ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου ή υπάρχουν ελπίδες να γυρίσει και αυτή την παρτίδα; Το σίγουρο είναι ότι διατηρεί ένα σταθερό κοινό, κυρίως υπερήλικες, οι οποίοι του δίνουν ένα 20% στο γενικό σύνολο, το θέμα είναι όμως η προσέλκυση των νεαρότερων τηλεθεατών για να σώσει τη χρονιά και αυτό προς το παρόν φαίνεται ακατόρθωτο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ