Πολύ άσχημα νέα για τον Γιώργο Αυτιά…

Μία από τις χειρότερες χρονιές του, από άποψη τηλεθέασης, αντιμετωπίζει ο Γιώργος Αυτιάς, στην πρωινή του εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» που προβάλλεται τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Ο άλλοτε βασιλιάς της ζώνης φαίνεται ότι φέτος με δυσκολία μπορεί να ακολουθήσει τους ανταγωνιστές του, στο κοινό που ενδιαφέρει κυρίως τα τηλεοπτικά κανάλια. Μιλάμε φυσικά για το δυναμικό κοινό, το οποίο ο παρουσιαστής δυσκολεύεται να προσελκύσει φέτος όντας πολλές φορές τρίτος, οριακά πάνω από το πρωινό της ΕΡΤ.

Κάτι τέτοιο έγινε και στο πρωινό του Σαββάτου 16/10 όταν η εκπομπή του δημοσιογράφου στον ΣΚΑΪ έφτασε με το ζόρι το 8,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, με την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ να φτάνει το 8%.

Θα είναι το οριστικό τέλος του Γιώργου Αυτιά από την πρωινή ζώνη ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου ή υπάρχουν ελπίδες να γυρίσει και αυτή την παρτίδα; Το σίγουρο είναι ότι διατηρεί ένα σταθερό κοινό, κυρίως υπερήλικες, οι οποίοι του δίνουν ένα 20% στο γενικό σύνολο, το θέμα είναι όμως η προσέλκυση των νεαρότερων τηλεθεατών για να σώσει τη χρονιά και αυτό προς το παρόν φαίνεται ακατόρθωτο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;