Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Ποιός πασίγνωστος ηθοποιός θα παρουσιάζει εκπομπή στο Mega

  Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ALPHA όπου για πέντε χρόνια πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» και πλέον, επίσημα, ανήκει στο δυναμικό του MEGA.

  Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Τσιμτσέλης θα αναλάβει την παρουσίαση μίας καινούργιας εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό και επίσημα πλέον, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

  “Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο δυναμικό του.

  Ο ταλαντούχος ηθοποιός έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA και αναλαμβάνει έναν απρόσμενο ρόλο που αξιοποιεί την αμεσότητα, το χιούμορ και την ικανότητά του να κάνει τα απλά πράγματα να φαίνονται συναρπαστικά.

  Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πιάνει το τιμόνι του «Fishy», μιας νέας, πρωτότυπης ταξιδιωτικής εκπομπής και σαλπάρει για το Ιόνιο.

  Παρέα με έναν φίλο βγαίνουν για ψάρεμα κι εκεί αρχίζουν όλα…”.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ