Σάββατο, 14 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Ποιους καναλάρχες συναντά ο Ανδρουλάκης και τι επιδιώκουν οι Βαρδινογιάννηδες

  Επαφές με καναλάρχες -και γενικώς με ανθρώπους των media- έχει ο Nίκος Ανδρουλάκης, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα powergame.gr.

  Με αφορμή την παρουσία του στην τηλεόραση του Alpha, συναντήθηκε με το δεξί χέρι του Τζίγγερ, Μανώλη Δραϊνάκη, με τον οποίο γνωρίζονται από το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ.

  Συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα:

  Το γεγονός ότι το αφεντικό του Alpha κατέβηκε στην είσοδο του καναλιού, συνοδευόμενος από τη δημοσιογράφο Λώρα Ιωάννου, για να υποδεχτεί τον νέο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, έχει όπως και να το κάνουμε τη σημειολογία του. Βλέπετε πάντα οι Βαρδινογιάννηδες επιδίωκαν καλές σχέσεις με τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ. Εκτός από τον Δραϊνάκη, ο πρόεδρος Νίκος έχει δει δυο ακόμη καναλάρχες. Συνολικά, έχει συναντηθεί με τρεις και συνεχίζει. Όσο για τον Αλέξη Παπαχελά, από ανθρώπους που συνομιλούν προνομιακά με τον διευθυντή της «Καθημερινής», πληροφορούμαι ότι είναι ενθουσιασμένος (που δεν ενθουσιάζεται εύκολα ο Αλέξης) με τον Ανδρουλάκη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ