Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ποια παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μπαίνει ξαφνικά στον «πάγο» – Οι επικίνδυνα ψυχρές σχέσεις

  Θεωρήθηκε δυνατό χαρτί αλλά οι σχέσεις με τους επικεφαλής του προγράμματος άρχισαν να ψυχραίνονται επικίνδυνα.

  Πολλά ακούστηκαν για τη νέα εκπομπή που θα αναλάμβανε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Αντελίνα Βαρθακούρη μετά το «Σου Κου family» που παρουσίαζε πέρυσι στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου μαζί με το σύζυγό της Χάρη.

  Μάλιστα ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν το πρόσωπο που είχε επιλέγει για να παρουσιάσει το Big Brother που επέστεψε μετά από μια σειρά από αναβολές λόγω κορωνοϊού και κάνει πρεμιέρα απόψε με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκαβα.

  Όπως αναφέρει το okma.gr, σε αυτό το δίδυμο η διοίκηση του ΣΚΑΙ πιστεύει πολύ και του ανάθεσε όχι μόνο την παρουσίαση της ριάλιτι αλλά και ζωντανό μαγκαζίνο κάθε ΣΚ σε μια ζώνη που γίνεται φέτος ακόμα πιο ανταγωνιστική.

  Ωστόσο, ενώ όλα έδειχναν πως η φετινή σεζόν θα έβρισκε την Αντελίνα με δίκη της εκπομπή στον ΣΚΑΙ και τη στιγμή που έδειχνε να «κλειδώνει» με ένα Lifestyle αντί-δελτίο το ΣΚ με πιθανότερη ώρα προβολής 12.30-14.00, κάτι που επιθυμούσαν και το κανάλι και η παρουσιάστρια, το σκηνικό ανατράπηκε.

  Το κανάλι φάνηκε να επιθυμεί να συρρικνώσει την ώρα μετάδοσης στα 50 λεπτά, η παρουσιάστρια να μην είναι σύμφωνη με αποτέλεσμα το Project να μπει στον πάγο και η Αντελίνα στον τηλεοπτικό πάγκο μέχρι τον Ιανουάριο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ