Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή Πρετεντέρη στο Mega Channel – Γιατί δεν θα αντέξει ο Μαλέλης

  Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

  Η χθεσινή ανακοίνωση του Mega χαροποίησε μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ. Το Μεγάλο Κανάλι ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Πρετεντέρη στην TV.

  Από τον Σεπτέμβριο λοιπόν ο Πρετεντέρης θα είναι:

  α) Εντεταλμένος σύμβουλος Ειδήσεων και Ενημέρωσης
  β) Βασικός σχολιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων
  γ) Υπεύθυνος της κάλυψης των μεγάλων γεγονότων
  δ) Υπεύθυνος συνεντεύξεων

  Με άλλα λόγια, η ενημέρωση του Mega περνάει 100% στα χέρια του Γιάννη Πρετεντέρη ζώντας μία ολική επιστροφή στα χρόνια προ του 2015.

  Μία καλή είδηση λοιπόν για τον ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να επιστρέψει στην εξουσία. Οσο περισσότερο θα βγαίνει ο Πρετεντέρης στην τηλεόραση, τόσο θα κερδίζει ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να στείλει ευχαριστίες στη διοίκηση του καναλιού.

  Τον Σταμάτη Μαλέλη πάντως, τον Γενικό Διευθυντή του Mega, δεν τον βλέπω να αντέχει και πολύ εκεί. Είναι εντελώς άλλης πολιτικής φιλοσοφίας. 

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗefsyn.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ