Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο Ψυχάρης εξευτέλισε δημόσια τον υπάλληλο του Μαρινάκη, Αντώνη Καρακούση για media, Σαββίδη και Ουκρανία (pic)

  «Υπάρχουν ορισμένοι που ασκούν κριτική για τον τρόπο ρεπορτάζ του Οpentv. Ιδιωτικό κανάλι είναι, δημοκρατία έχουμε και οποίος θέλει το παρακολουθεί. Δηλαδή θα πρέπει να περιορίσουμε τι λέει τοopentv, τι γράφει ο Ριζοσπάστης ή η Kαθημερινή;»


  Τα παραπάνω έγραψε στο twitter o πρώην βουλευτής και διπλωμάτης Ανδρέας Ψυχάρης (υιός του Σταύρου) και πολλοί το θεώρησαν ως απάντηση στον διευθυντή του ΒΗΜΑΤΟΣ Αντώνη Καρακούση που τα έβαλε με τον τηλεοπτικό σταθμό Open και τον Ιβάν Σαββίδη. Συγκεκριμένα ο διευθυντής του Βήματος που κατηγορεί το Open για φιλορωσική προπαγάνδα σχολίασε στο twitter:


  “Η επί 24ώρου βάσεως απροκάλυπτη φιλορωσική προπαγάνδα και δικαιολόγηση της εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία από το ΟPEN TV δεν έχει προηγούμενο! Οι επιτελείς του δραστηριοποιούμενου στην Ελλάδα ρώσου ολιγάρχη Ιβάν Σαββίδη ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν…”

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ