Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο νέος ρόλος που δίνουν στην Ευλαμπία Ρέβη στο Open

  Το μεγάλο κενό στον ενημερωτικό τομέα του Open μετά την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη φαίνεται πως θα καλύψει εκ των έσω το «ανοιχτό κανάλι» που βρήκε σχεδόν αμέσως την αντικαταστάτρια της δημοσιογράφου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του.


  Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το e-tetradio η Ευλαμπία Ρέβη, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή τις τελευταίες ημέρες από τη συγκινησιακά φορτισμένη συνέντευξη που πήρε από κάτοικο της Εύβοιας, θα είναι η νέα συμπαρουσιάστρια της «Ώρας Ελλάδος» μαζί με τον Άκη Παυλόπουλο, από την ερχόμενη σεζόν.


  Μέχρι πρότινος η Ευλαμπία Ρέβη είχε τον ρόλο της ρεπόρτερ στο Open, και της παρουσιάστριας ειδήσεων. Θυμίζουμε ότι η Ντόρα Κουτροκόη παραιτήθηκε από το κανάλι για «αποκλειστικά προσωπικούς λόγους».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ