Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο Κύρτσος παραδέχεται την ομερτά των ΜΜΕ για να «θάψουν» τη σκανδαλάρα με πρωταγωνιστή τον Μητσοτάκη

  Την ομερτά των ΜΜΕ για την παρανομία του Κυριάκου Μητσοτάκη με το πόθεν έσχες επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο Γιώργος Κύρτσος. Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν διαθέτει επικοινωνιακή υπεροπλία επομένως το θέμα δεν βγαίνει προς τα έξω.

  «Γιατί επιμένει τόσο πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το ζήτημα; Διακρίνω μία πολιτική αμηχανία. Προσπαθεί να κατασκευάσει μία εικόνα με το ζόρι που δεν έχει τις προϋποθέσεις. Επικοινωνιακά δεν είναι κυρίαρχος ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται και η επικοινωνία» σημείωσε ο Γιώργος Κύρτσος μιλώντας στο Kontra Channel και συμπλήρωσε:

  «Πώς θα επιβάλλεις μία άποψη τη στιγμή που δεν μπορείς να την υποστηρίξεις επικοινωνιακά; Δεν βλέπω να περνάει αυτό που λέει. Σαν δημοσιογράφος και σαν πολιτικός δεν πιστεύω ότι αυτά που περιγράφει αγγίζουν τον μέσο πολίτη».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ