Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Ο κωδικός που «καίει» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και οι… αντιφάσεις

  Χριστούγεννα στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης θα κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αναμένοντας να καταθέσει ενώπιον του ανακριτή, την ερχόμενη Δευτέρα.

  Την ίδια στιμή, νέες αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόγεια δράση του συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, έρχονται καθημερινά στο φως, με τους δικηγόρους των θυμάτων να κάνουν λόγο για τουλάχιστον επτά ακόμη γυναίκες – πέρα από τις δύο καταγγέλλουσες – οι οποίες απεικονίζονται στα βίντεο που ανέβαζε στο προφίλ του.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες από τις γυναίκες αυτές γνώριζαν ότι οι ερωτικές τους πράξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο καταγράφονταν χωρίς, ωστόσο, να έχουν ιδέα ότι τα εν λόγω βίντεο έχουν αναρτηθεί σε κάποια σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

  Σύμφωνα πάντως με τον δικηγόρο της μίας καταγγέλουσας, Απόστολο Λύτρα, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες.

  Ποιο στοιχείο τον «καίει»

  Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ομολογήσει ότι διατηρούσε δικό του κανάλι στο οποίο ανέβαζε τα εν λόγω βίντεο.

  Το συγκεκριμένο στοιχείο, ωστόσο, θεωρείται «κλειδί» για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς, μπορεί να φανερώνει ότι δεν αποτελούσε εκδικητική πράξη, όπως θεωρούνταν, αλλά από την άλλη, δείχνει ότι ο παρουσιαστής σύναπτε σχέσεις με κύριο σκοπό να ανεβάσει τέτοιου είδους πορνογραφικό υλικό στο κανάλι του.

  Άλλο ένα στοιχείο κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό, καθώς καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του που θέλουν «άλλοι να ανήρτησαν τα εν λόγω βίντεο στα sites στο εξωτερικό, παίρνοντάς τα από το δικό του, προσωπικό κανάλι.

  Ο ισχυρισμός αυτός μάλλον δεν ευσταθεί, καθώς οι αναρτήσεις φαίνεται να έχουν γίνει με κωδικό ένα όνομα που περιλαμβάνει την ηλικία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γεγονός που, μέχρι στιγμής, δεν εκτιμάται ως τυχαίο.

  Διώκεται για κακούργημα

  Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διώκεται για κακούργημα μετά τις κατηγορίες που του απήγγειλε ο εισαγγελέας το πρωί της Πέμπτης.

  Ο παρουσιαστής ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ