Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο Ανδρουλάκης φτιάχνει ενημερωτικό site

  Συσκέψεις επί συσκέψεων για άνοιγμα ειδησεογραφικού portal με καθαρά «πασοκικά» χαρακτηριστικά έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με το topontiki.gr.

  Στις συζητήσεις αυτές κυριαρχούν κυρίως νέα πρόσωπα από τη νεολαία του κόμματος. Η όλη συζήτηση είχε ξεκινήσει πολύ πριν σκάσει η υπόθεση των παρακολουθήσεων. Ωστόσο, αυτό που διαπιστώνεται τώρα είναι πως είναι σημαντικό να υπάρχει ένα site το οποίο θα δίνει το στίγμα του αλλά θα ενημερώνει και τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ.

  Στην Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι η κυβερνητική προπαγάνδα έχει φτάσει στο απροχώρητο και χρειάζεται σύντομα μία νέα δυναμική επικοινωνιακή διαχείριση. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν – εντός του κόμματος – ότι ένα ενημερωτικό site θα έδινε κάποια λύση.

  Την ίδια ώρα πολλοί πολιτευτές «ρετουσάρουν» τα Social Media τους μες τις διακοπές γιατί εκλογές έρχονται και πρέπει να είναι έτοιμοι. Η αλήθεια είναι ότι πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ είναι σε… άθλια κατάσταση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ