Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Οργιάζουν οι φήμες: Με εντολή Τσίπρα το λουκέτο στην Αυγή

  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην κομματική εφημερίδα «Αυγή», η οποία όπως όλα δείχνουν δεν κατάφερε να αντέξει στο δύσκολο περιβάλλον των media, πάνω από 2,5 χρόνια μετά την πτώση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

  Όπως ωστόσο γράφει το powergame.gr, τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορούν πολλά και διάφορα στο παρασκήνιο με κυρίαρχο, αυτό που θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να έχει δώσει εντολή για την αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της κομματικής εφημερίδας.

  Σε κάθε περίπτωση το κλίμα είναι πολύ βαρύ, αφού ήδη έχει παραιτηθεί ο διευθυντής του φύλλου Άγγελος Τσέκερης , όπως επίσης και η εκπρόσωπος των εργαζομένων της «Αυγής» Έλλη Ζώτου, που μετέχει στο Δ.Σ. της εκδότριας εταιρείας.

  Και συνεχίζει το δημοσίευμα: Αν τα όσα κωμικοτραγικά που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην «Αυγή» , συνέβαιναν σε οποιοδήποτε άλλη εκδοτική επιχείρηση, η δημοσιογράφος που καλύπτει επί χρόνια το ρεπορτάζ των media, Αγγέλα Νταρζάνου, θα είχε αφιερώσει ολόκληρες σελίδες, καταγγέλλοντας την ανάλγητη εργοδοσία και άλλα τέτοια πικάντικα. Εν προκειμένου σιωπή, ακόμη και από τον Θανάση Καρτερό, που σιωπά μπροστά στον εφιάλτη να βάλει λουκέτο η ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ