Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οργή σε όλη την Ελλάδα για τις αθλιότητες Ευαγγελάτου και Τατιάνας με θύματα τη 12χρονη και την οικογένειά της

  Οργή στην οικογένεια της 12χρονης, που έζησε τη φρίκη στα χέρια του 53χρονου βιαστή – μαστροπού στον Κολωνό, έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση φωτογραφίας της ανήλικης -έστω και «πιξελιασμένη»- σε εκπομπές στην τηλεόραση.

  Με εξώδικα κατά των καναλιών απαντά η δικηγόρος της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου, η οποία τόνισε ότι «έχει γνωστή η ταυτότητα του παιδιού καθώς δημοσιογράφοι βρίσκονται διαρκώς έξω από το σπίτι της οικογένειας».

  Επιπλέον, έκανε ειδική αναφορά στην Τατιάνα Στεφανίδου (μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος είναι σύζυγός της) καθώς, όπως είπε «δημοσίευσε φωτογραφία της 12χρονης που αν και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της, εντούτοις η ταυτότητα μπορούσε να γίνει γνωστή».

  Όπως είπε η Ασπασία Ταραχοπούλου, πρόκειται για τη δεύτερη διαπόμπευση του παιδιού.

  «Έχω σοβαρό παράπονο από τα κανάλια και από τους δημοσιογράφους. Δεν έχουν σεβαστεί το γεγονός ότι η υπόθεση αφορά ένα ανήλικο παιδί, ένα παιδί που είναι σήμερα 12 ετών, τότε που γινόταν ό,τι γινόταν, δεν ήταν καν 12 χρονών. Είναι όλη μέρα και όλη νύχτα έξω το σπίτι της οικογένειας. Έχουν στοχοποιήσει το παιδί. Έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Στη συνέχεια, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, κατήγγειλε την Τατιάνα Στεφανίδου. «Η κυρία Στεφανίδου έμαθα ότι δημοσιοποίησε φωτογραφία του παιδιού με pixel. Είναι απαράδεκτο. Ετοιμαζόμαστε να στείλουμε εξώδικα σε όλα τα κανάλια. Πρέπει να σταματήσει η έκθεση του παιδιού στη δημοσιότητα γιατί αυτό αφορά το μέλλον του παιδιού».

  Σε εκείνο το σημείο, ο Νίκος Ευαγγελάτος προσπάθησε να καλύψει τη σύζυγό του, λέγοντας: «Μπορεί μερικές φορές να υπάρχει υπερβολή στο κυνήγι της είδησης, αλλά δεν είδα πουθενά ούτε τη φωτογραφία του κοριτσιού, ούτε τίποτα άλλο».

  Η δικηγόρος επανήλθε, λέγοντας: «Εγώ πληροφορήθηκα ότι φάνηκε η φωτογραφία του παιδιού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην εκπομπή της κ. Στεφανίδου. Η έρευνα είναι στα χέρια της αστυνομίας και της ανάκρισης, όχι των δημοσιογράφων. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον έχετε να κάνετε με ένα ανήλικο παιδί».

  Οργή στο Twitter με τη Στεφανίδου
  Έξαλλοι είναι οι χρήστες του Twitter με την Τατιάνα Στεφανίδου, μετά την απαράδεκτη κίνηση της δημοσιογράφου να δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της 12χρονης.

  Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να παρουσιάσει το θέμα η κ. Στεφανίδου (χαρακτήρισε «ερωτική πράξη» τον βιασμό της 12χρονης, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφίες της 12χρονης), έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών των social media, με τα tweets αλλά και το hashtag που έχουν δημιουργήσει να είναι ενδεικτικά.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ