Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  «Ομολογώ χωρίς τύψεις ότι…» Η αποκάλυψη της Λιάνας Κανέλλη σε LIVE μετάδοση στον Χατζηνικολάου και το ρουσφέτι

  Η Λιάνα Κανέλλη είναι χειμαρρώδης –σε όποιο θέμα και αν αναφέρεται. Χειμαρρώδης ακόμα και όταν αποκαλύπτει κάτι που αφορά την ίδια, εν προκειμένω το ρουσφέτι που έχει κάνει και για το οποίο, όπως δηλώνει, δεν τη διακατέχει καμιά τύψη. Σχολιάζοντας μεταξύ πολλών θεμάτων και εκείνο της πανδημίας, είπε ότι χρειάζονται στο ΕΣΥ προσλήψεις μονίμων, αλλά η απάντηση-επωδός είναι «τι θα τους κάνουμε αυτούς όταν θα τελειώσει η πανδημία». Και αφού πρόσθεσε ότι αυτό σημαίνει ότι είναι ευχαριστημένοι με το σύστημα υγείας που υπήρχε προ πανδημίας, απευθυνόμενη στον Νίκο Χατζηνικολάου (με τον οποίο η συνομιλία στον Real fm) ανέφερε:
  «Mη μου πεις ότι δε σε έχουν πάρει προ κορωνοϊού άπειροι άνθρωποι που σε παρακάλεσαν να βρεις ένα κρεβάτι εντατικής για κάποιο δικό τους που κινδυνεύει».

  Εκεί ακριβώς ήρθε η αποκάλυψη που την αφορούσε: «Εγώ ομολογώ ότι είναι το μοναδικό ρουσφέτι που έχω κάνει, χωρίς τύψεις, όπου μπορούσα, χρησιμοποιώντας όποια γνωριμία έχω για να σώσω έναν άνθρωπο».
  «Είναι έτσι, είναι έτσι…» συγκατένευσε ο Χατζηνικολάου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ