Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  Ολόκληρο το παρασκήνιο: Γιατί χάλασε το deal ανάμεσα σε Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Ιβάν Σαββίδη – Τι σχέση έχουν ο Τσίπρας και ο Καμμένος (aud)

  Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis στην εκπομπή του Γιώργου Μπούζου «Στη Σέντρα» αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο το οποίο περιγράφει το γιατί τελικά δεν πραγματοποιήθηκε η τηλεοπτική συνεργασία του Ιβάν Σαββίδη με τον ίδιο για τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού προϊόντος.

  Aποκάλυψε επίσης πως σε συναντήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη όπου παρίστατο και ο Πάνος Καμμένος υπήρξαν συζητήσεις σε βάθος για το πώς θα έπρεπε να δομηθεί ένα τηλεοπτικό κανάλι. Ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο πέντε δεσμεύσεις οι οποίες ήταν η Ρωσία, η Ορθοδοξία, ο ΠΑΟΚ, ο Τσίπρας και ο Καμμένος.

  Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε και άλλες λεπτομέρειες για όλη αυτήν την προεργασία η οποία τελικά δεν ευόδωσε αλλά μίλησε επίσης για την ιστορία Φουρθιώτη και τη δική του εμπειρία με την αστυνομική φρουρά η οποία του είχε παραχωρηθεί.

  Δείτε τι είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τα ζητήματα αυτά στην εκπομπή του Metropolis «Στη Σέντρα».

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΔΩ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ