Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ολόκληρο το παρασκήνιο: Γιατί χάλασε το deal ανάμεσα σε Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Ιβάν Σαββίδη – Τι σχέση έχουν ο Τσίπρας και ο Καμμένος (aud)

  Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis στην εκπομπή του Γιώργου Μπούζου «Στη Σέντρα» αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο το οποίο περιγράφει το γιατί τελικά δεν πραγματοποιήθηκε η τηλεοπτική συνεργασία του Ιβάν Σαββίδη με τον ίδιο για τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού προϊόντος.

  Aποκάλυψε επίσης πως σε συναντήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη όπου παρίστατο και ο Πάνος Καμμένος υπήρξαν συζητήσεις σε βάθος για το πώς θα έπρεπε να δομηθεί ένα τηλεοπτικό κανάλι. Ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο πέντε δεσμεύσεις οι οποίες ήταν η Ρωσία, η Ορθοδοξία, ο ΠΑΟΚ, ο Τσίπρας και ο Καμμένος.

  Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε και άλλες λεπτομέρειες για όλη αυτήν την προεργασία η οποία τελικά δεν ευόδωσε αλλά μίλησε επίσης για την ιστορία Φουρθιώτη και τη δική του εμπειρία με την αστυνομική φρουρά η οποία του είχε παραχωρηθεί.

  Δείτε τι είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τα ζητήματα αυτά στην εκπομπή του Metropolis «Στη Σέντρα».

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΔΩ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ