Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Οι νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα

  Με υποστήριξη οξυγόνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας από το βράδυ του Σαββάτου.

  Πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, ο οποίος νοσεί με κορωνοϊό, δεν νοσηλεύεται διασωληνωμένος, όπως είχε γνωστοποιήσει αρχικά ο εκπρόσωπος του κόμματός του Πάρις Κουρτζίδης με ανάρτησή του στα social media.

  «Ο #Γιωργος_Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!», είχε γράψει αρχικά.

  Ο κ. Κουρτζίδης επανήλθε αργότερα και με νέα ανάρτηση στο Twitter γνωστοποίησε πως ο Γιώργος Τράγκας δεν είναι διασωληνωμένος και ότι υποστηρίζεται με οξυγόνο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ