Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Οι καλοπληρωμένοι του ΣΚΑΪ και του ΑΝΤ1…» – Ξέσπασε ο Τράγκας για τους «μαϊντανούς της γελοιότητας» και τη σχέση με το Μαξίμου

  Διαβάστε τι είπε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο ο Γιώργος Τράγκας:

  Ο καθηγητής Ιωαννίδης του πανεπιστημίου του Στάνφορντ κραυγάζει: «Ανοίξτε τα όλα. Με τα πιο ακραία περιοριστικά μέτρα έχουμε φτάσει τους 80 νεκρούς την ημέρα». Ο κ. Γιώργος Κύρτσος, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, αναρωτήθηκε αν θα έρθουν να χαλαρώσουν στην Ελλάδα οι τουρίστες με 70 νεκρούς την ημέρα. Επίσης σχολίασε δυσμενώς τη «βουλή των λοιμωξιολόγων» και τα μηνύματά τους μετά τον παραμερισμό του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. «Εγώ», είπε, «που είμαι 40 χρόνια στη δημοσιογραφία δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα».

  Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι, δέκα εκατομμύρια Έλληνες αισθάνονται ότι οι δημοσιογράφοι, οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ, του ΑΝΤ1 και των άλλων πανελλαδικών καναλιών, συναγωνίζονται πλέον σε γελοιότητα και αντιφατικά σχόλια τους «μαϊντανούς» λοιμωξιολόγους που δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς απέτυχε τόσο τραγικά η διαχείριση της πανδημίας και πώς φθάσαμε να έχουμε την κατάσταση που υπήρχε στην αρχή της πανδημίας στην Ιταλία.

  Όλοι οι καλοπληρωμένοι παρουσιαστές του Μαξίμου επιχειρούν τώρα να ρίξουν τις ευθύνες για την έξαρση του κορονοϊού στα περίφημα πάρτι που στήνουν χιλιάδες Έλληνες σε διάφορες πλατείες, προκειμένου να ξεσκάσουν και να ζήσουν κανονικά ως άνθρωποι. Η κυβέρνηση λέει καθημερινά ανοησίες, πράγμα που επισημαίνουν και μέλη της, όπως ο κύριος Κύρτσος. Επομένως όλες αυτές οι επιστημονικές αρλούμπες που ακούγονται ωθούν τον κόσμο σε μεγάλα ξεσπάσματα που αποδοκιμάζονται με τον χαρακτηρισμό «κορονοπάρτι». Ήδη έχει πέσει σήμα από το Μαξίμου να κακοχαρακτηρίζονται οι συμμετέχοντες και να βαφτίζονται «αντιεξουσιαστές» ή «συνωμότες» που επιδιώκουν να προκαλέσουν επεισόδια με την αστυνομία. Ουδείς κατανοεί ότι οι εναπομείναντες λοιμωξιολόγοι στα κανάλια του ΣΚΑΪ όχι μόνο κούρασαν, αλλά προκαλούν και μειδιάματα με όσα λένε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, και όσα αναιρούν Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

  Τώρα οι περισσότεροι επιστήμονες λένε ότι οι κυβερνήσεις είτε από δολιότητα είτε από λανθασμένες επιλογές, ακολούθησαν λάθος στρατηγική στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Καθηγητές, ειδικοί στα αερολύματα, λένε ότι ήταν λάθος οι κυβερνήσεις να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια τους και να επιβάλλουν τη χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, γιατί ο κορονοϊός κολλάει σπάνια σε εξωτερικούς χώρους, ενώ η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό εκτιμούν πολλοί καθηγητές, όπως ο Χοσέ- ΛουίςΧιμένες ειδικός στα αερολύματα, καθηγητής στο πανεπιστήμιο ColoradoBoulder, ο οποίος είπε ότι ο ιός μεταδίδεται κυρίως σε κλειστούς χώρους, ενώ αντίθετα ο κίνδυνος μειώνεται σε εξωτερικούς χώρους. Σε μελέτες που έγιναν αποδείχθηκε ότι σε 7.000 κρούσματα, μόνο ένα αφορούσε μόλυνση σε εξωτερικό χώρο!

  Ακόμη οι ιατροδικαστές σε όλο τον κόσμο κατηγορούν τις κυβερνήσεις ότι δίνουν πλαστά στοιχεία γύρω από τους αριθμούς των ανθρώπων που πέθαναν από κορονοϊό. Υπάρχει πλέον μια καταιγίδα αποκαλύψεων στην Ιταλία, στην Ισλανδία, στη Γερμανία, σε Πολιτείες της Αμερικής, που αναφέρουν ότι στον κορονοϊό χρεώθηκαν θάνατοι χιλιάδων ανθρώπων, ενώ στην πραγματικότητα οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν από άλλες αιτίες.

  Εδώ στην Ελλάδα, ταυτόχρονα με τις αποκαλύψεις για όσα προτείνουν οι λοιμωξιολόγοι και για όσα διαφορετικά κάνει στην συνέχεια ο Μητσοτάκης, βγήκε στον αέρα και επιστολή ιατροδικαστών που αμφισβητεί τον αριθμό των θανάτων από κορονοϊό και διατυπώνει σειρά από στοιχεία αμφισβήτησης που περιγράφουν ως απάτη ή αλλοίωση ή σκοπούμενη αλλοίωση τους αριθμούς των θανάτων που χρεώνονται στον κορονοϊό, ενώ οφείλονται σε άλλη αιτία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ