Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ξέσπασμα μπροστά στην κάμερα: Άγριος χαμός ανάμεσα σε Αντώνη Κανάκη και Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου (vid)

  Την οργή του Αντώνη Κανάκη προκάλεσε η χθεσινή τοποθέτηση του Αδωνι Γεωργιαδη για το θεμα που προέκυψε με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτοπουλου.

  Σχολιάζεται σαν να είστε μεσημεριανή εκπομπή ειπε μεταξύ άλλων ο Κανακης στον Γεωργιαδη.

  «το να πρέπει να εξηγήσουμε εμείς στον πρόεδρο της Κυβέρνησης, ότι το να συμψηφίζεις το υπουργείο του Πολιτισμού με μια σατιρική εκπομπή, ξεπερνάει κάθε φαντασία και δεν θα το έκανε ούτε ένα παιδάκι του δημοτικού, ενώ είπε «σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, δεν αποφασίζουμε για τις ζωές κάποιον ανθρώπων, εσείς έχετε θεσμικό ρόλο και εξουσία, η πολιτική ευθιξία λειτουργεί διαφορετικά, είμαστε τηλεοπτική εκπομπή δεν είμαστε η πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου»

  «Εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί που συμβαίνει αυτό το πράγμα»

  «Πώς γίνεται κ. Υπουργέ αυτή η κοπέλα να πήγε στη δικαιοσύνη το 2019 και να μην έχει κουνηθεί φύλλο από τότε, έχετε το θράσος να σχολιάζετε αυτά τα πράγματα λες και είστε μεσημεριανή εκπομπή, οι πράξεις που κάνετε για να μην συμβαίνουν αυτά τα πράγματα είναι ανύπαρκτες, το μόνο που σας νοιάζει είναι να καλύψετε την υπουργό σας»


  Είπε ο Αντώνης Κανάκης:

  Βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού προηγήθηκε ο στρατός του, για να μας κάνει τον εξής συμψηφισμό με την κριτική που είχαμε κάνει πριν από μήνες, όταν η Λίνα Μενδώνη δεν παραιτήθηκε για την υπόθεση Λιγνάδη.

  Το γεγονός ότι γίνεται αυτή η εξίσωση της υπουργού Πολιτισμού με μία σατιρική εκπομπή, στο διαδίκτυο, το καταλαβαίνω, όπως και από κάποιους δημοσιογράφους, από τους οποίους δεν περίμενα κάτι καλύτερο.

  Αλλά το να πρέπει να το εξηγήσουμε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι αυτή την εξίσωση δεν θα την έκανε ούτε ένα παιδάκι δημοτικού… Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Γιατί εμείς, δεν έχουμε θεσμικό ρόλο σε αυτή τη χώρα, καμία εξουσία. Είχε βουήξει ο τόπος για τη δράση του ανθρώπου αυτού και η κα Μενδώνη κρυβόταν. Εμείς αμέσως απομακρύναμε αυτόν τον άνθρωπο. Αντί να βοηθήσετε το θύμα, τα πρώτα σας αντανακλαστικά ήταν να καλύψετε την υπουργό σας;»

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗolympia.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ