Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Νέα καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλο για νέο βίντεο – Τι άλλο ψάχνουν στον υπολογιστή του

  Ολοένα και μεγαλύτερο μοιάζει το κουβάρι που ξετυλίγεται και αφορά σε καταγγελίες γυναικών κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

  Η μία από τις τρεις γυναίκες που καταγγέλλει ότι είδε προσωπικές στιγμές της με τον 58χρονο παρουσιαστή να είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο, κατά το ρεπορτάζ του Alpha εντόπισε και άλλο σχετικό βίντεο σε σάιτ με πορνογραφικό περιεχόμενο.

  «Δείχνει τον κατηγορούμενο με την καταγγέλλουσα σε προσωπικές τους στιγμές, που χωρίς να έχει γνώση (σ.σ.: η γυναίκα) το ανήρτησε (σ.σ.: ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) στο διαδίκτυο», τόνισε ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην κάμερα του καναλιού.

  Υπάρχουν και άλλες γυναίκες που μπορεί να είναι θύματά του

  «Με αποτέλεσμα να κάνει συμπληρωματική κατάθεση για το συγκεκριμένο βίντεο. Εγώ γνωρίζω και άλλες δύο (σ.σ.: γυναίκες) που προσπαθούνε να βρούνε εάν υπάρχουν δικά τους βίντεο στο διαδίκτυο με τον κατηγορούμενο (σ.σ.: τον Στάθη Παναγιωτόπουλο», προσέθεσε ο ποινικολόγος.

  Και ανήλικοι στην υπόθεση;

  Παράλληλα, ο κ. Λύτρας ζητεί να διερευνηθεί εάν υπάρχει και πορνογραφικό υλικό με ανηλίκους μέσα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα ψηφιακά μέσα του Στάθη Παναγιωτόπουλου που έχει κατασχέσει η Ελληνική Αστυνομία.

  «Εάν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του βρεθούνε βίντεο ή πορνογραφικό υλικό ανηλίκων, αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για ένα άλλο αδίκημα που θα ασκηθεί νέα ποινική δίωξη», επεσήμανε για το ζήτημα ο κ. Λύτρας.

  Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά και αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κέρδιζε και χρήματα από τις εν λόγω αναρτήσεις του.

  «Θα πρέπει να γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου για να δούμε αν κατ’ αρχήν στους λογαριασμούς του υπάρχουνε χρήματα τα οποία δεν δικαιολογούνται, αλλά από την εμπειρία μου σας λέω ότι (σ.σ.: σε) τέτοιου είδους δραστηριότητες τα χρήματα δεν φαίνονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς», δήλωσε σχετικά ο Απόστολος Λύτρας.

  Προς το παρόν πάντως, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αντιμετωπίζει την κατηγορία ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά τη σεξουαλική ζωή προσώπων κατ’ εξακολούθηση και διώκεται για κακούργημα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ