«Μόνο 5.000.000…» – Δεν έχει προηγούμενο ο δημόσιος διασυρμός του Αντώνη Καρπετόπουλου

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος ανά 10 λεπτά στον χθεσινό τελικό του Euro μας ενημέρωνε πως ο ΑΝΤ1 έχει πάρει τα δικαιώματα και για το Μουντιάλ στο Κατάρ. Λες και θα το ψάχνουμε και δεν θα το.. βρίσκουμε όταν θα ξεκινήσει. 
Εννοείται πως στο Twitter είχαμε πάρτι:

  • Βγήκα να πετάξω τα σκουπίδια και ακούω έναν περίεργο θόρυβο, πάω πιο κοντά και πετάχτηκε από το πουθενά ο Καρπετόπουλος και μου λέει «ξέρεις ότι θα δείξει ο Αντ1 το Μουντιάλ του Κατάρ;»
  • Παιδιά, μήπως ακούσατε ποιο κανάλι θα δείξει το Μουντιάλ στο Κατάρ; Γιατί το είπε μόνο 5.000.000 φορές ο Καρπετόπουλος και δεν το συγκράτησα.
  • Για κάθε ένα πέναλτι που θα μπαίνει ο Καρπετόπουλος θα λέει «και μην ξεχνάτε, του χρόνου στον ΑΝΤ1 το Μουντιάλ του Κατάρ»
  • Αν κατάλαβα καλά, ο Καρπετόπουλος σας έχει πει 5.789 φορές πού και πότε θα γίνει το Μουντιάλ. Πού θα γίνει ρε παιδιά;
  • Φοβάμαι ότι θα έρθει στον ύπνο μου ο Καρπετόπουλος να μου λέει για το Mουντιάλ του Κατάρ που θα το δείξει ο ΑΝΤ1
  • Πέρασαν 5 ολόκληρα λεπτά και ο Καρπετόπουλος δε μας είπε για το Κατάρ
  • Είμαστε σίγουροι ότι το royal family είναι έτσι από την ήττα και όχι επειδή άκουσαν το σχολιασμό από Καρπετοπουλο;
  • Όποιος δεν χάρηκε σήμερα με την Ιταλία του εύχομαι να του έρθει ο Καρπετοπουλος να του λέει ποιο κανάλι θα δείξει το μουντιάλ του Κατάρ.
  • Μόλις τελείωσαν τα πέναλτι έβαλα Mega που είχε διαφημίσεις και πετάχτηκε ο Καρπετόπουλος και είπε για το Μουντιάλ του Κατάρ.
  • Αν μπορεί ο Καρπετοπουλος να ξαναπεί αυτό για το μουντιάλ, γιατί δεν το πρόλαβα
  • Αν έπινα ένα σφηνάκι κάθε φορά που ο Καρπετόπουλος αναφέρεται στο Μουντιάλ, θα είχα φτάσει το μέσο Άγγλο σε πιώμα

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.