Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Μη μιλάς, σε πληρώνει ο…» – Χαμος σε LIVE μετάδοση ανάμεσα σε Άδωνι και πασίγνωστη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ (vid)

  Αμήχανη στιγμή στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και την δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου.

  Όλα ξεκίνησαν, όταν ο υπουργός Ανάπτυξης εξέφρασε την εκτίμησή του ότι φαίνεται ότι δεν θα ξεμπλέξουμε εύκολα με την πανδημία σημειώνοντας μάλιστα ότι θεωρεί ως πιο σωστή στρατηγική αυτό που είχε πει ο πρόεδρος των ΗΠΑ ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πανδημία.

  «Άρα τελευταία μίλια δεν θα ξαναπείτε, τέλος», σχολίασε από την πλευρά της η δημοσιογράφος με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Τα τελευταία μίλια θυμάμαι τα είχε πει ο Πρωθυπουργός πριν την Δέλτα και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και να σας πω και γιατί. Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω στους πιθανούς σου πελάτες ότι είσαι μία υγειονομικά ασφαλής χώρα. Και πράγματι, η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό».

  «Μια χαρά το είπε… Η κ. Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε διότι είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, σας πληρώνουν διαφημίσεις στον ΣΚΑΪ για να κάνετε εκπομπή και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγετε την χώρα».

  «Καλό θα είναι να μην εκνευρίζεστε» του απάντησε η δημοσιογράφος με τον υπουργό να επαναλαμβάνει ότι «η ειρωνεία δεν χρειάζεται».

  Δείτε το στιγμιότυπο από το 19:00 και μετά:

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ