Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  «Μην της δώσετε τη δουλειά γιατί είναι γυναίκα του Σακελλαρίδη»

  Διαβάστε ένα απόσπασμα Απόσπασμα από συνέντευξη της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου του MEGA, Ράνιας Τζίμα, στο Sunday Edition του NEWS 24/7:

  Υπήρξαν άνθρωποι που είπαν μη δώσετε δουλειά σε αυτή γιατί είναι γυναίκα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη; Εγώ τι ν’ αρχίσω να λέω; Δεν είμαι του ανδρός μου και δεν είμαι του πατρός μου, ..όλα αυτά τα παλιά; Φυσικά και υπήρξαν άνθρωποι που είπαν: “μη της δώσετε τη δουλειά γιατί είναι γυναίκα του Σακελλαρίδη”. Όπως σου το λέω, μ’ αυτές τις λέξεις.


  Αν ο Γαβριήλ μπει στην ενεργό πολιτική, εγώ θα φύγω από τη δημοσιογραφία. Ε ναι, τι; Κάτσε δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ζήτημα επιστροφής του και τέλος πάντων δε θέλω να μιλήσω για τα δικά του θέματα. Δε ξέρω τι θα θελήσει και δεν είμαι εκπρόσωπός του. Αν όμως επέστρεφε στην πολιτική, εγώ θα έφευγα από τη δημοσιογραφία.
  Πρώτα απ΄ όλα μπορεί να έχω φύγει ήδη από τη δημοσιογραφία ή ο Γαβριήλ να μην επιστρέψει ποτέ οπότε να μην υπάρχει αυτό το debate. Aν όμως, σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και χρειαστεί να ληφθεί μια τέτοια απόφαση, εγώ θα φύγω από τη δημοσιογραφία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ