Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021

Intracom Defense: Επίσκεψη του Ακολούθου Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας

Ο Ακόλουθος Άμυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα, Αντισμήναρχος κ. Rashed Alaboudi, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE) στο Κορωπί. Ο Ακόλουθος...
More

  Latest Posts

  Μεγάλος προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για τις αποχωρήσεις – Οι φήμες που οργιάζουν

  Προβληματισμός επικρατεί στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ μετά τις ομαδικές αποχωρήσεις από εκπομπή στην οποία το κλίμα μεταξύ των συντελεστών είναι τεταμένο..Συγκεκριμένα όπως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στελέχη του τιμ της εκπομπής “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου παραιτούνται και αποχωρούν…


  Συγκεκριμένα, παραιτήθηκαν, λέει, η αρχισυντάκτρια Δήμητρα Παλούδη και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος που είχε την επιμέλεια περιεχομένου του «Love it», αλλά και συμμετοχή μπροστά από τις κάμερες.


  Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θέλησε να αφήσει αναπάντητες τις φήμες για τις δύο αποχωρήσεις από την εκπομπή της με φόντο τα δημοσιεύματα για άσχημη συμπεριφορά από την πλευρά της.


  H ίδια αρκέστηκε να πει: “Επειδή ακούγονται και κυρίως γράφονται πολλά πράγματα, το γεγονός ότι δεν απαντάει κάποιος ακόμη γι΄ αυτόν αν χτυπάει η καμπάνα, δε σημαίνει ότι απλά λουφάζει, μπορεί να μη δίνει σημασία σε κάτι που δεν ισχύει. Να τα λέμε και αυτά αλλά καμιά φορά ας τοποθετούμαστε”.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ