Σάββατο, 14 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Μεγάλη κινητικότητα από τον Βαρδινογιάννη στα ΜΜΕ

  Κινητικότητα και στον χώρο των media από τον όμιλο Βαρδινογιάννη, εκτός από τις υποδομές μετά την εξαγορά ποσοστού στην Ελλάκτωρ από τη Motor Oil.

  Ανακοινώθηκε ταυτόχρονη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τόσο στο Star, ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ, όσο και στην «Star Επενδυτική» που ελέγχει, μεταξύ άλλων, τον Δίεση 101.3 και τον Δρόμο 89.8, ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

  Ανάλογες κινήσεις έγιναν και στον όμιλο Alpha. Στον τηλεοπτικό σταθμό έγινε, στα μέσα Απριλίου, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2.013.176 ευρώ, ενώ στις αρχές που μήνα που διανύουμε έγινε το ίδιο και στον ραδιοφωνικό σταθμό, με το ποσό να ανέρχεται στα 999.999,90 ευρώ, το μεγαλύτερο εδώ και 20 χρόνια. Εκτός της οικονομικής ενίσχυσης έμεινε ο Alpha 96.5 Θεσσαλονίκης, ο οποίος όμως δεν ανήκει πια στον όμιλο Βαρδινογιάννη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ