Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Μεγάλη έρευνα: Ο Χατζηνικολάου αποκαλύπτει ποιοι δημοσιογράφοι βρίσκονται πίσω από τρολ – Στη φόρα τα ονόματα

  Τους «κουκουλοφόρους του διαδικτύου», όπως τους χαρακτηρίζει, είναι έτοιμη να αποκαλύψει η Real News με έρευνά της που βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα δημοσιευτεί.

  Αυτό ανήγγειλε ο.. Νίκος Χατζηνικολάου, με αφορμή τις επιθέσεις που γίνονται στο διαδίκτυο –τις οποίες δέχεται και ο ίδιος– ύστερα από σχόλια που δεν αρέσουν. «Θα αποκαλύψουμε ποιοι κινούν τα (ρο)μποτάκια, ποιοι κρύβονται πίσω από τους στρατούς των τρολ στο διαδίκτυο και θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι», είπε.


  Βέβαια, μια τέτοια έρευνα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν αναφερθούν ονόματα με βάσιμα στοιχεία. Και το ενδιαφέρον αυξάνεται αν αποκαλυφθούν ονόματα δημοσιογράφων, γιατί, όπως ανέφερε ο Χατζηνικολάου, «δυστυχώς εμπλέκονται και άνθρωποι του χώρου μας». Μάλιστα έκανε λόγο για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, γιατί τα «μποτάκια», όπως χαρακτηρίζει τους διακινητές των τρολ, απειλούν και καθυβρίζουν.


  Περιμένουμε ονόματα και… διευθύνσεις, από όπου και αν προέρχονται. Από οποιαδήποτε πολιτική πλευρά.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ