Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μήνυση από γνωστή δημοσιογράφο που την παρουσίασαν ως υποψήφια με τη ΝΔ

  Η εταιρεία GPO πραγματοποιεί δημοσκοπική έρευνα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, και στο ερωτηματολόγιο για την προτίμηση των πολιτών στους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίζεται το όνομα της δημοσιογράφου της ιστοσελίδας stonisi, Ανθής Παζιάνου η οποία όπως λέει δεν κατεβαίνει στις εκλογές ως βουλευτής.

  Η Ανθή Παζιάνου, που είναι, επίσης, ανταποκρίτρια της εφημερίδας «Καθημερινή» και του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, είναι γνωστό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ότι «δεν θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά ούτε και με κάποιο άλλο κόμμα».
  Μάλιστα, δημοσιογράφος και ιστοσελίδα θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, επισημαίνοντας ότι «Η σκόπιμη επιλογή να εμφανιστεί το όνομά της ανάμεσα σε υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος, στοχοποιεί τόσο την ίδια και την επαγγελματική της ιδιότητα και αξιοπιστία ως δημοσιογράφου, ενώ εντάσσεται σε ακόμα μία τακτική ανήθικης στοχοποίησης της ηλεκτρονικής εφημερίδας “Στο Νησί, Stonisi.gr”».
  Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα: «Σε επικοινωνία που είχαμε με την GPO, η εταιρεία αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την “αξιοπιστία” της έρευνας. Παράλληλα, σύμφωνα με επίσημες πηγές της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχει δοθεί κάποια εντολή από το κυβερνών κόμμα για διεξαγωγή τέτοιας δημοσκόπησης».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ