Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Καταρρέουν τα ποσοστά τηλεθέασης του ΣΚΑΪ – Πληρώνει την τυφλή στήριξη στον Μητσοτάκη το κανάλι του Αλαφούζου

  Δεν πηγαίνει καλά η εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ, με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη η οποία κατέγραψε και πάλι μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.

  Η πτώση αποδίδεται στην άνευ όρων και προκλητική πολλές φορές στήριξη που προσφέρει στην κυβέρνηση της ΝΔ η εκπομπή (και ο σταθμός στο σύνολό του) με ό, τι συνεπάγεται κάτι τέτοιο για τη δυναμική του τηλεοπτικού σταθμού του Ομίλου Αλαφούζου στη διαφημιστική αγορά, αλλά και στην παρέμβασή της στα κοινά που είναι κοινωνικά και… εκλογικά ενεργά.

  Η στήριξη αυτή στοιχίζει καθώς αν ο κόσμος ήθελε να ακούει κυβερνητική προπαγάνδα όλη την ώρα, θα έβλεπε ΕΡΤ.

  Η εκπομπή έκανε ποσοστό 8,6% την Τετάρτη, προσθέτοντας ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα των χαμηλών πτήσεων για την πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ στο ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής περιόδου, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ