Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Κατέρρευσε» – Σοκάρουν τα νούμερα τηλεθέασης του Χατζηνικολάου – Μπορεί και τα χειρότερα που είχε ποτέ

  Ίσως να ήταν η χειρότερη πρεμιέρα τού Ενώπιος Ενωπίω σε νέα τηλεοπτική περίοδο.

  Με φιλοξενούμενη την Άντζελα Γκερέκου και με πολύ μεγάλη αναφορά στην Τόλη Βοσκόπουλο, κατέγραψε μόλις 10,1% στο σύνολο των τηλεθεατών και 8,1% στο κοινό ηλικίας 18-54. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen την παρακολούθησαν 306.000 θεατές. 

  Απέναντι στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν οι Πρωταγωνιστέςτου Σταύρου Θεοδωράκη, με μεγάλο αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη. Οι Πρωταγωνιστές πήγαν πολύ καλύτερα σημειώνοντας 12,5% στο σύνολο και 12,6% στο νεότερο κοινό, ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρίας μετρήσεων τους παρακολούθησαν 485.000 άτομα. 

  Στα αρνητικά για την εκπομπή τού Χατζηνικολάου ήταν ότι πήρε μικρότερο λιντ ιν από το Σμύρνη μου Αγαπημένη, που είχε προηγηθεί (8,3% και 9,2%), ενώ η εκπομπή του Θεοδωράκη ακολούθησε εκείνη της δημοφιλέστερης και φέτος σειράς, του Σασμού, που είχε το βράδυ της Πέμπτης 32,6% και 33%.
  Οι Πρωταγωνιστές άρχισαν περίπου 20 λεπτά νωρίτερα, στις 22:41 (και έφτασαν έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα), ενώ η έναρξη του Ενώπιος Ενωπίω έγινε στις 23:03 και η συζήτηση με τη Άντζελα Γκερέκου διήρκεσε έως τη 1:14.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ