«Κατέρρευσε» η Μενεγάκη – Δεν έχει προηγούμενο το σοκ στο μαγαζί του Μαρινάκη

Βαθιά βουτιά στα νούμερα τηλεθέασης κάνει η Eλένη Μενεγάκη στο Mega.

Στο δυναμικό κοινό χθες η τηλεθέαση έπεσε στο 6,5% και στο σύνολο έφτασε γύρω στο 7,8%, και η ίδια πλέον φαντάζει ως παρουσιάστρια μιας άλλης εποχής και συμπεριφέρεται με άλλους τηλεοπτικούς κώδικες, πιο παρωχημένους, με αποτέλεσμα το comeback της στη μικρή οθόνη να μοιάζει με βατερλό!

Στη μεσημεριανή ζώνη αρχίζουν να παγιώνονται πια κάποια πράγματα, με το «Rouk Ζοuk» στον ΑΝΤ1 και τη Ζέτα Μακρυπούλια να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών! Ετσι, για την Τρίτη τα ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54, σύμφωνα με το τηλεβαρόμετρο της Nilsen, έφεραν το «Κωνσταντίνου και Ελένης» (Ε) στον ΑΝΤ1 στο 15,3% και το «Rouk Ζοuk» στο 17%.

Το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά στον Σκάι, ενώ το «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha αγγίζει το 11.6%. Aπό την άλλη, το «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά έχει αποκτήσει το δικό του κοινό, φτάνοντας το 14,6%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών