Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Κατέρρευσαν» στον ΣΚΑΪ με την απάντηση Βενιζέλου αν θα συμμετείχε σε κυβέρνηση (vid)

  Μπορεί οι δημοσιογράφοι του Σκάι να είχαν διάθεση να κάνουν πλάκα, όμως θα πρέπει επιτέλους η ελληνική δημοσιογραφία να κατανοήσει πως δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για χιούμορ. Ειδικά τα θέματα που αφορούν σε εθνικές καταστροφές και εθνικές τραγωδίες. Διότι όταν έχεις απέναντί σου την ενσάρκωση της εθνικής καταστροφής, την απεικόνιση της εθνικής τραγωδίας, δεν την ρωτάς εάν θα επανέλθει σε κυβερνητικό θώκο.

  Διαβάστε το ρεπορτάζ του newsbreak.gr που ακολουθεί:

  Όταν λοιπόν οι δημοσιογράφοι ρώτησα τον Βαγγέλη Βενιζέλο εάν πρόκειται να συμμετέχει σε μία κυβέρνηση συνεργασίας, ο τελευταίος απάντησε λέγοντας ότι «κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως υπάρχει μεγάλο εθνικό πρόβλημα».

  Η αλήθεια είναι αντίστροφη. Οπότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος συμμετέχει σε κυβέρνηση, τότε προκύπτει μέγα εθνικό πρόβλημα. Από το πανηγύρι του Σημίτη, τα όργια του Γιώργου Παπανδρέου με το μνημόνιο, τα υποβρύχια του Σάφα, το χαράτσι, το σκάνδαλο της Energa που έγινε λόγω της νομοθέτησης του Βαγγέλη Βενιζέλου και φυσικά το μέγα εθνικό έγκλημα του PSI.

  Κάθε απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν και κάποια δισεκατομμύρια χαμένα για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Βάσει της «αρχής διατήρησης της ύλης», αυτά τα δισεκατομμύρια δεν «χάνονταν στο διάστημα», αλλά πάντα κατέληγαν σε τσέπες.

  Ο πραγματικά σοφός όμως Βαγγέλης Βενιζέλος είχε φροντίσει από την εποχή του Σημίτη να περάσει τον νόμο περί μη ευθύνης υπουργών, ώστε ουδείς να μπορεί πραγματικά να διερευνήσει εάν οι υπουργικές αποφάσεις που ζημίωσαν το Δημόσιο έγινε με δόλο και σκοτεινά κίνητρα.

  Η ιστορία όμως θα καταγράψει την πολιτική πορεία του Βαγγέλη Βενιζέλου ως την 11η  πληγή του Φαραώ.

  Δείτε την απίστευτη απάντηση του Βενιζέλου στο ερώτημα εάν θα συμμετείχε σε κυβέρνηση εθνικού σκοπού:

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ