Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Κάτι μεγάλο και πολύ άσχημο έρχεται: Εκατοντάδες απολύσεις στο CNN – Το εσωτερικό σημείωμα

  Εκατοντάδες υπάλληλοι του CNN ενημερώθηκαν για απολύσεις την Πέμπτη στο πλαίσιο των προσπαθειών του CEO Chris Licht, να αναμορφώσει το καλωδιακό δίκτυο ειδήσεων. Μεταξύ εκείνων που απολύθηκαν είναι ο πολιτικός ρεπόρτερ Chris Cillizza, οι ανταποκριτές Alexandra Field, Martin Savidge και Alison Kosik.
  Δεν είναι σαφές πόσοι ακριβώς υπάλληλοι απολύθηκαν.

  Ο διευθύνων σύμβουλος Chris Licht είπε στο προσωπικό την Τετάρτη ότι θα γίνουν σε περιορισμένο αριθμό ατόμων, κυρίως αμειβόμενους εξωτερικούς συνεργάτες. Οι απολύσεις θα στοχεύουν στη συνέχεια τους εργαζομένους πλήρους απασχόλησης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών μέσων, θα επηρεαστούν «μερικές εκατοντάδες» άνθρωποι. Το CNN έχει περίπου 4.000 υπαλλήλους.


  Σε ένα εσωτερικό σημείωμα προς τους υπαλλήλους την Πέμπτη, ο Licht περιέγραψε πολλές άλλες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των αναδιαρθρώσεων που επηρεάζουν το CNN International, τις δραστηριότητες συλλογής ειδήσεων στις ΗΠΑ και τις ομάδες προγραμματισμού.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ