Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Θα έχω συγκάτοικο στο κελί της φυλακής τον Μαρινάκη…»

  Ο εκδότης και δημοσιογράφος της εφημερίδας Documento αναρωτιέται γιατί ο πρωθυπουργός δεν του κάνει μήνυση και εμφανίζεται πανέτοιμος να δώσει στη δημοσιότητα νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.


  Μιλώντας στο… ρ/σ «Στο Κόκκινο 105.5», ο Κώστας Βαξεβάνης, είπε ότι οι αποκαλύψεις «θα συνεχιστούν από πολλά μέσα και με πολλούς τρόπους, γιατί αυτό το δυστοπικό νεφέλωμα με ευθύνη Μητσοτάκη, δεν έχει τέλος» .


  Ο εκδότης και δημοσιογράφος κάλεσε τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να του πει «εάν στο κελί που του έχει ετοιμάσει, στην περίπτωση που βγάλει τα στοιχεία, θα έχω συγκάτοικο και τον κ. Μαρινάκη» με σαφές το υπονοούμενο για τις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες 48ώρες από το ΜΜΕ του γνωστού εφοπλιστή.
   

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ