Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Θέλουν επεισόδια…» – Τρόμος στην πόλη – Τι απαντά ο Βαξεβάνης για τη συγκέντρωση που θα γίνει έξω από τα γραφεία του Documento (pic)

  Σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ομίλου Βαξεβάνη (εφημερίδα Documento, documentonews.gr, Κουτί της Πανδώρας), την Παρασκευή 28 Μαΐου καλεί η Συνέλευση Εργαζομένων/Ανέργων/Φοιτητών στα ΜΜΕ.


  Δείτε την ανάρτηση στο twitter:

  Η απάντηση του Documento

  Την ώρα που η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να αποδομήσει το Documento αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα και η εφημερίδα δικαιώνεται πανηγυρικά, γίνεται για ακόμη μια φορά προσπάθεια δυσφήμισης του εντύπου και του εκδότη του Κώστα Βαξεβάνη με ασφαλίτικες μεθόδους άλλων εποχών.

  Ενώ για πολλοστή φορά, με μια νέα ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία αφήνει διάφορα υπονοούμενα για το Documento σε σχέση με το πώς εκδόθηκε και πως συνεχίζει να εκδίδεται και επιχειρεί επίμονα να εμπλέξει τον εκδότη του και την εφημερίδα με τον εργολάβο Καλογρίτσα, ταυτόχρονα την ίδια ημέρα ένα blogspot που δεν υπάρχει, το katalipsiesiea.blogspot.com, καλεί την Παρασκευή, την ώρα που «κλείνει» η εφημερίδα για να πάει στο τυπογραφείο, συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της, με σκοπό να δημιουργήσει επεισόδια και να βάλει σε κίνδυνο την έκδοση του Documento.

  Ένα blogspot το οποίο έχει σταματήσει τη δραστηριότητά του από τον Δεκέμβριο του 2020 και από τότε έχει κάνει μόνο τρεις αναρτήσεις, στις 5 Μαρτίου, στις 11 Μαρτίου και σήμερα 24 Μαΐου.

  Με θέματα ανυπόστατα, όπως εκδικητικές απολύσεις, εξωθήσεις εργαζομένων σε παραίτηση και απαίτηση για εργασία σε εργαζόμενους που βρίσκονταν σε αναστολή, το συγκεκριμένο ανυπόστατο στο διαδίκτυο blogspot προσπαθεί να διαβάλει την εφημερίδα στο αναγνωστικό κοινό.

  Το από πού κατευθύνεται είναι πολύ εύκολο να το αναγνωρίσει κανείς αν δει τα likes που υπάρχουν κάτω από την ανάρτηση καθώς ξεχωρίζουν αυτά του Αδωνη Γεωργιάδη, του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και όλων των γνωστών trolls της Νέας Δημοκρατίας.

  Και όλα αυτά ενώ είναι γνωστό στους παροικούντες τη δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ ότι είναι η μοναδική εφημερίδα που δεν έχει καθυστερήσει ποτέ τη μισθοδοσία, πληρώνοντας πάντα στην ώρα της τους εργαζόμενους σε αυτήν.

  Καθώς απέτυχαν όλες οι προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη για να κλείσει το Documento τώρα έβαλε σε εφαρμογή τις ασφαλίτικες μεθόδους της ΕΡΕ και των παρακρατικών που οδήγησαν τη χώρα στη δικτατορία της 21ης Απριλίου και στη φίμωση του Τύπου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ