Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Η μεγάλη ανατροπή: Αυτό είναι το κανάλι που εκτόξευσε την τηλεθέασή του

  Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών επέστρεψε δυναμικά ο ΑΝΤ1, όπως δείχνουν οι τελευταίες μετρήσεις της Nielsen.

  Αντιθέτως, ο ΣΚΑΪ που βρισκόταν συνήθως στην πρώτη θέση έπεσε κατακόρυφα στην τρίτη.

  Σύμφωνα με τη Nielsen για την Πέμπτη 6 Μαΐου, πρώτος στον πίνακα της τηλεθέασης ήταν ο ΑΝΤ1 με 18,2%, δεύτερο ήταν το Star με 15,4%, τρίτος ο ΣΚΑΪ με 13,7% και τέταρτος ο Alpha με 9,2%.

  Με χαμηλότερα νούμερα ακολουθούν το Open ΤV με 7,4%, το Mega με 6,6%, η ΕΡΤ-1 με 4,5%, η ΕΡΤ-2 με 1,8%, το Μακεδονία TV με 1,5% και η ΕΡΤ-3 με 1,4%.

  Ανεβασμένα τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ-1 τον Απρίλιο

  Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Nielsen, περισσότεροι από 285.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν, σε καθημερινή βάση, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ-1, στις 21:00, τον μήνα Απρίλιο, για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στη νοτιοανατολική Ευρώπη, την πανδημία, αλλά και τα μεγάλα θέματα στην ελληνική και στη διεθνή σκηνή.

  Αποτέλεσμα της προσπάθειας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση ήταν το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ-1 να ξεπεράσει σε τηλεθέαση το δελτίο ειδήσεων του OPEN, το οποίο παρακολούθησαν 262.000 τηλεθεατές και το δελτίο ειδήσεων του MEGA, με 217.513 τηλεθεατές.

  Δεν είναι, όμως, μόνο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 που έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από το τηλεοπτικό κοινό.

  Ο μέσος όρος τηλεθέασης των δελτίων ειδήσεων στις 12:00, αλλά και στις 15:00, όπως και των ενημερωτικών εκπομπών τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα, βρίσκονται σταθερά πάνω από το συνολικό μέσο όρο της ΕΡΤ-1, σημειώνοντας ακόμα και διψήφια ποσοστά.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ