Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Η εφημερίδα που στηρίζει τον Τσίπρα και έχει λυσσάξει (περισσότερο και από το Μαξίμου) κατά του Παπανδρέου

  Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις στα ενημερωτικά Μέσα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Α. Παπανδρέου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

  Οι περισσότεροι τοποθετήθηκαν ουδέτερα.. (ποτέ δεν ξέρεις) έως αρνητικά, αρκετοί ήταν όμως και εκείνοι που αντέδρασαν ιδιαίτερα έντονα και επικριτικά στην υποψηφιότητα Παπανδρέου. 

  Οι τελευταίοι έκαναν λόγο -μεταξύ άλλων- για «κακόγουστο θέατρο του εξοχότατου ΓΑΠ» αναφέροντας πως «ζητά την προεδρία του κόμματος που επιχείρησε να διαλύσει». Μάλιστα η εφημερίδα “ΚΟΝTRA” επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες έχει στα πρωτοσέλιδά της αρνητικούς τιτλους για τον ΓΑΠ π.χ: «Ποιοι ανασύρουν τον Γιωργάκη από το χρονοντούλαπο της ιστορίας» ή «Γελάει ο κόσμος με το διάγγελμα του ανεκδιήγητου Γιωργάκη» ή «Διαλύεις το ΚΙΝΑΛ, διχάζεις τον κόσμο» και άλλα τέτοια.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ