Η διπλή πρόταση του Mega Channel στη Μαρία Μπεκατώρου

Προς ολοταχώς προς το Mega φαίνεται πως κινείται η Μαρία Μπεκατώρου η οποία μετά από οκτώ χρόνια φαίνεται πως δίνει τέλος στη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Την ώρα που το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου λήγει, η όμορφη παρουσιάστρια δεν δείχνει να έχει βρει με τον ΑΝΤ1 τη χρυσή τομή για το μέλλον της συνεργασίας τους, η οποία κρατάει εδώ και μία οκταετία.

«Δεν έχει βρεθεί τηλεπαιχνίδι το οποίο θα ήταν κάτι που θα επιθυμούσε η Μαρία Μπεκατώρου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του χρόνου ενδέχεται να μην επιστρέψει το YFSF. Υπάρχει σκέψη να το ξεκουράσουν. Ο ΑΝΤ1 πάντως, ανεξαρτήτως του prioject, τη θέλουν στο κανάλι, θεωρούν σίγουρο ότι θα μείνει στο κανάλι» είχε αποκαλυφθεί πριν από μερικές εβδομάδες στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό παρασκήνιο που ήθελε τη Μαρία Μπεκατώρου ήδη να έχει έρθει σε επαφή με το Mega για να εξετάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής της.

Η ίδια εκπομπή επανήλθε με νέο τηλεοπτικό ρεπορτάζ με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Μπεκατώρου στην οποία προτάθηκε από το Mega η παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού The Chase ενώ ακούγεται ότι συζητάει με το κανάλι της Συγγρού και την πιθανότητα να παρουσιάζει ένα λαμπερό σόου, τα δικαιώματα του οποίου θέλει να εξασφαλίσει το Mega.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι το συμβόλαιο της παρουσιάστριας ισχύει για 2+1 χρόνο. Τώρα βρισκόμαστε στη λήξη των δύο ετών όμως ο επιπλέον ένας χρόνος μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με τη συναίνεση της ίδιας της Μαρίας που ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τα χαρτιά της.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;