Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η απάντηση του Λακόπουλου στις απειλές του πανικόβλητου Σκουρλέτη

  Διαβάστε την απάντηση του Γιώργου Λακόπουλου στις απειλές Σκουρλέτη για μηνύσεις:

  Δεν γνωρίζω τον Πάνο Σκουρλέτη.  Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ.

  Αν δεν ήταν πολιτικός δεν θα είχα λόγο να ασχοληθώ μαζί του.  Αλλά από όταν άρχισα να ασκώ κριτική  στη δημόσια παρουσία του έχουμε  γίνει «αχώριστοι». Από μακριά βεβαίως.

  Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Ότι είχα να γράψω γι’ αυτόν το έχω γράψει- και δεν έχει νόημα να τα επαναλάβω.

  Απλώς σημειώνω ότι ένα δημοσίευμα περιέχει στοιχεία δυο κατηγοριών: πληροφορίες ή πραγματικά περιστατικά και  απόψεις ή κρίσεις.

  Όπου οι πληροφορίες και τα πραγματικά περιστατικά δεν είναι ακριβή να τα διορθώσω ευχαρίστως. Οι απόψεις και οι κρίσεις  είναι δικαίωμά μου.

  Ο ίδιος όμως συμπεριφέρεται όλο  και χειρότερα, για πολιτικό.

  Την πρώτη φορά, αντί να απαντήσει ο ίδιος, αξίωσε  από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματός του να με αποδοκιμάσει.

   Το έκαναν-ομόφωνα.

   Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος δημοσιογράφος για τον οποίο, με επίσημη κομματική ανακοίνωση «η Π. Γ.  του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι το μόνο που εξυπηρετεί είναι τους σκοπούς αντίπαλων πολιτικών κέντρων».

  Τη δεύτερη φορά έκανε ο ίδιος δήλωση- αφού πρώτα με εμφάνισε σε ως …ενεργούμενο του Νίκου Παππά. Στον οποίο και αν δεν έχω καταλογίσει.

  Προφανώς αλλού το πήγαινε, αλλά δεν το αντιλήφθηκα τότε.

  Την τρίτη φορά,  επιτέλους δίνει μια κανονική απάντηση -έστω στο FB. Ως τώρα με «είχε αγνοήσει», διότι «δεν του αρέσει να κάνει συνομιλητές ανθρώπους των δικών μου χαρακτηριστικών».

  Ταυτόχρονα με απειλεί με τον δικηγόρο του.

  Και ότι λέγαμε πόσο δίκιο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλει τον  Μητσοτάκη για τη μανία καταδίωξης δημοσιογράφων που τον διακατέχει…

  Έχω αναλάβει, λέει,  από χρόνια «το έργο της προσωπικής του στοχοποίησης»..

  Μήνυση και μάλιστα…αναδρομικά, από πολιτικό άνδρα σε πολιτικό σχολιαστή για … πολιτική στοχοποίηση;

  Να τον στοχοποιήσω όμως γιατί;

  Μου λένε πως υποψιάζεται ότι με… υποκινεί ο Τσίπρας!

  Ας του εξηγήσει κάποιος…

  ΥΓ1: Από τη»δική μου διαδρομή στο χώρο της δημοσιογραφίας» ο ίδιος συμπεραίνει ότι «είναι γνωστό τι και ποιους υπηρέτησα».

  Δεν ξέρω τι εννοεί «υπηρέτησα», καθώς  ως δημοσιογράφος κινούμαι στο πεδίο της ελευθερίας μου. Πάντως τα τελευταία χρόνια «υπηρετώ» το κόμμα του, αν δεν το έχει προσέξει… Ίσως καλύτερα από τον ίδιο.

  ΥΓ2. Από όλη αυτή τη φασαρία βγαίνει και κάτι. 

  Σχολιάζοντας την ανάρτησή του ο χρήστης Χρήστος Τομαράς  του λέει: «Σύντροφε Πάνο, όλα καλά. Τώρα να κάνετε λίγο άκρη να έρθουν νέα πρόσωπα«.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ