Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα στη Σία Κοσιώνη: «Ελπίζω αυτή τη φορά να μην σας εκνευρίσω…» (vid)

  Την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, προκάλεσε μία ερώτηση της Σίας Κοσιώνη η οποία άφησε να εννοηθεί ότι τα κόμματα δεν είναι συντεταγμένα απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας.
  Οι Έλληνες περιμένουμε από τα κόμματα να είναι συντεταγμένα απέναντι στην Τουρκία ανέφερε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να απαντά:

  «Γιατί το λέτε αυτό κυρία Κοσιώνη; Δεν είναι συντεταγμένες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας; Επιτρέψτε μου όμως γιατί θα θυμώσω και ελπίζω αυτή τη φορά να μην σας εκνευρίσω αλλά να πω την γνώμη μου. Την άλλη φορά εκνευριστήκατε. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που ασκούμε κριτική για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης να βρισκόμαστε ενώπιων της κατηγορίας ότι είμαστε τουρκόφιλοι».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ