Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο Χατζηνικολάου αποκαλύπτει πόσες μονάδες χάνει η ΝΔ στις αληθινές δημοσκοπήσεις – Σοκ στο Μαξίμου (aud)

  Τη ραγδαία δημοσκοπική φθορά της κυβέρνησης βλέπει ακόμα και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι αυτή προκύπτει λόγω της ακρίβειας που σαρώνει τα ελληνικά νοικοκυριά.

  Ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία χάνει ανά μήνα δύο ποσοστιαίες μονάδες, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι λόγω του κύματος της ακρίβειας, τα ελληνικά νοικοκυριά ξεμένουν από χρήματα τη δεύτερη βδομάδα του μήνα.

  Όπως δήλωσε συγκεκριμένα ο ίδιος:

  «Δεν ξέρω αν έχουν συνειδητοποιήσει στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια την φθορά που εισπράττουν το τελευταίο διάστημα από το γεγονός ότι η ακρίβεια είναι πραγματικά φοβερή. Αν δεν το έχουν αντιληφθεί, ας αναλύσουν τα ποιοτικά στοιχεία των τελευταίων σφυγμομετρήσεων όπου ανά μήνα χάνουν περίπου δύο ποσοστιαίες μονάδες. Υπάρχουν πολλά νοικοκυριά, πολλά όχι μερικά, που μετά τις 15-20 του μήνα εξαντλούν τα οικονομικά τους αποθέματα και βρίσκονται απέναντι στη φτώχεια. Βρίσκονται σε δυσκολία ακόμη και να γεμίσουν το πιάτο το μεσημέρι ή το βράδυ.

  Όσο για το τι γίνεται με την θέρμανση, να μην ανοίξουμε ξανά τη συζήτηση. Ξαναζούμε ειδήσεις που είχαμε να τις δούμε στην επικαιρότητα από τη σκληρή περίοδο των μνημονίων. Άνθρωποι να ζεσταίνονται καίγοντας χαρτιά στα σπίτια με συνέπεια να έχουμε πολύ συχνά και πυρκαγιές το τελευταίο διάστημα. Γίνεται πάρτι αισχροκέρδειας, πάρτι κλεψιάς στην αγορά και πρέπει να υπάρξει, ξαναλέω και θα το λέω μέχρι να γίνω γραφικός, έλεγχος. Πρέπει να υπάρξουν σοβαροί και αυστηροί έλεγχοι».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ