Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS προχώρησε στην πώληση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ στη Ρουμανία

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US), μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD), υπέγραψε συμφωνία με την Enel Green Power Romania SRL. μέλος του Ομίλου Enel, για...
More

  Latest Posts

  Ζήτησε συγνώμη ο Πορτοσάλτε για την γκάφα του με την Νοτοπούλου

  Μια δήλωση της Κατερίνας Νοτοπούλου προκάλεσε την αντίδραση και τα απαξιωτικά σχόλια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάντησή της με.. το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, επεσήμανε ότι η ξενοδοχία στη Θεσσαλονίκη αγωνιά.

  Και ήταν η λέξη «ξενοδοχία» που προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια του Άρη Πορτοσάλτε κατά της Κατερίνας Νοτοπούλου.

  «Διδάσκει και ελληνικά» ήταν το σχόλιο του ενώ κρατούσε ευθέως στην κάμερα το δημοσίευμα τοπικού site. Φαίνεται ότι κάποιος, όμως, γνώστης της ελληνικής γλώσσας τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να ανοίξει κανένα λεξικό γιατί 24 ώρες μετά ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε κωλοτούμπα και υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

  «Επειδή χθες σχολίασα αρνητικά χθες την κ. Νοτοπούλου για τη λέξη “ξενοδοχία” θέλω να πω ότι είναι υπαρκτή. Έκανα εγώ λάθος, δεν είναι σε ευρεία χρήση αλλά δεν έκανε λάθος. Εμείς εδώ μπορούμε να λέμε τη λέξη συγγνώμη. Όχι σαν κάτι δικούς της στο ΣΥΡΙΖΑ».

  Αυτό το τελευταίο, βέβαια, ήταν για την τιμή των όπλων. Πόσο να παραδοθεί πια…

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗavgi.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ