Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Ε, ανάμεσα θα πέσει και κάποια διαφήμιση… για να μας θυμίζει ποιος πληρώνει

  Είναι πια κραυγαλέο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη που όπως φαίνεται δεν εμπιστεύεται τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ παρά τις λίστες Πέτσα και τα διάφορα δώρα στους καναλάρχες.

  Δεν υπάρχει ώρα και στιγμή που να μην «συναντήσεις» σε σταθμούς, τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς μέλη της κυβέρνησης και στελέχη.

  Μιλάνε ώρες ολόκληρες είτε από του στούντιο, είτε με απευθείας συνδέσεις που έγιναν της μόδας τελευταία και όχι μόνον λόγω κορονοϊού.

  Κάποτε μια αποκλειστική συνέντευξη με έναν πολιτικό ήταν επιτυχία για τον δημοσιογράφο και το μέσο που την εξασφάλιζε. Εάν έβγαζες και είδηση, ακόμα περισσότερο.Remaining Time-0:00FullscreenMute

  Τώρα η παρουσία τους είναι κομμάτι της προπαγάνδας του συστήματος, της διαπλοκής της οικονομικής εξουσίας με την σημερινό «καθεστώς Μητσοτάκη» το οποίο στηρίζεται στην αλλοίωση της πραγματικότητας για να επικρατήσει.

  Περιφέρουν τους εαυτούς τους, την πολιτική τους ιδεολογία (συχνά ακροδεξιά) μιλώντας ακατάπαυστα με τους δημοσιογράφους άλλοτε να κάνουν πλάτες, άλλοτε να προσπαθούν να κρατήσουν μια… τυπική απόσταση και πολύ -μα πολύ- σπάνια να τους στριμώχνουν.

  Αντί να κάνουν τη δουλειά τους ως βουλευτές ή υπουργοί, εμφανίζονται ως γυρολόγοι πολιτικοί, προπαγανδιστές και ταυτόχρονα διαφημιστές των συχνοτήτων των επιχειρηματιών αφού πλέον ο πολίτης ξέρει πως θα τα μάθει… από τον υπουργό. Εκεί βέβαια ρίχνουν όλα τα βέλη στον πολιτικό αντίπαλο χωρίς στην ουσία αντίλογο αφού τα χαρτιά είναι σημαδεμένα…

  Οι δημοσιογράφοι συχνά εμφανίζονται ως διακοσμητικά βάζα και η ΕΣΗΕΑ ως δέντρο… Να μην μιλήσουμε για το ΕΣΡ που κάθεται και βλέπει την κατάντια χωρίς να βγάζει άχνα!

  Ε, ανάμεσα θα πέσει και κάποια διαφήμιση… για να μας θυμίζει ποιος πληρώνει…

  Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στα χειρότερά τους που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ