Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Εξελίξεις στο Mega Channel: Οι φήμες και η απόφαση για τον Ευαγγελάτο που θα συζητηθεί

  Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές των καναλιών για την επόμενη σεζόν. Οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών θέλουν να κλείσουν όλες τις ανοιχτές υποθέσεις για την χρονιά που έρχεται το φθινόπωρο.

  Άλλωστε αυτή είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότερες συζητήσεις και ανανεώσεις των συμβολαίων. Ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος.

  Ο γνωστός δημοσιογράφος αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά του Mega.

  Ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσιάζει στο κανάλι ενημερωτική εκπομπή κάθε απόγευμα. Μάλιστα είναι από τις πλέον επιτυχημένες του καναλιού σε νούμερα τηλεθέασης αφού φέρνει μεγάλα ποσοστά.

  Όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται ο Νίκος Ευαγγελάτος να έχει και δεύτερη εκπομπή στο πρόγραμμα του Mega τη νέα σεζόν. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nassosblog.gr λόγω των πολιτικών εξελίξεων δεν αποκλείεται ο γνωστός δημοσιογράφος να παρουσιάσει και βραδινό talk show.

  Πρόκειται για κάτι που γνωρίζει καλά ο Νίκος Ευαγγελάτος αφού το έχει κάνει με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η συγκεκριμένη εκπομπή αν βγει στον αέρα θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ