Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021

Intracom Defense: Επίσκεψη του Ακολούθου Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας

Ο Ακόλουθος Άμυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα, Αντισμήναρχος κ. Rashed Alaboudi, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE) στο Κορωπί. Ο Ακόλουθος...
More

  Latest Posts

  Εξελίξεις στα Media: Ποιοι θα είναι διευθυντές σε δύο νέες εφημερίδες που βγαίνουν στα περίπτερα – Όλα τα ονόματα

  Το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα η εβδομαδιαία εφημερίδα που ετοιμάζει (όπως αποκάλυψε το powergame.gr) ο ιδιοκτήτης του.. τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη έχει ξεκινήσει τη σχετική προετοιμασία, επιλέγοντας τη βασική ομάδα των συνεργατών του.


  Πρώτο λόγο στο εκδοτικό εγχείρημα Παναγιωτάκη, σύμφωνα με το media.gr, θα έχει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης (δεν αποκλείεται να αναλάβει και τη διεύθυνση της εφημερίδας), ενώ στις σελίδες της υπό έκδοση εφημερίδας θα συναντούν οι αναγνώστες τους περισσότερους συντελεστές του Action24. .


  Ηδη, έχει επιλεγεί και το όνομα της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας που σχεδιάζει να εκδώσει ο Παναγιωτάκης. Θα λέγεται «Σάββατο» και από τον τίτλο καταλαβαίνει κανείς και την ημέρα που θα κυκλοφορεί στα περίπτερα.


  Στην έκδοση εφημερίδας ακούγεται ότι προσανατολίζεται ο Νίκος Κοκλώνης, έχοντας ως διευθυντή τον αρχισυντάκτη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, δημοσιογράφο Θέμη Μάλλη. Θυμίζουμε ότι ο Θ. Μάλλης, διευθυντής των ψυχαγωγικών εκπομπών του Open, υπέβαλε πρόσφατα την παραίτησή του απο το κανάλι η οποία και έγινε δεκτή.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmedia.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ