Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Εντολή από το Μαξίμου να κοπούν οι ανεξέλεγκτες ζωντανές συνδέσεις στα καναλια μετά το τελευταίο συμβάν με τον Νίκο Ευαγγελάτο (vid)

  Ανησυχία στο περιβάλλον του πρωθυπουργου προκαλούν πλέον τα συνεχή φαινόμενα με τα υβριστικά συνθήματα κατα του πρωθυπουργού στις ζωντανές συνδέσεις των καναλιων όπως μεταδίδει το olympia.gr.

  Ήδη υπαρχει εντολή να δοθούν κάποιες κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις στα καναλια αν και ο πρωθυπουργός δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα, αλλα οπως μαθαίνουμε το διασκεδάζει και γελάει με τα φαινόμενα αυτά.

  Σοκαρισμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος από τις ύβρεις στον πρωθυπουργό σε ζωντανή μετάδοση

  Χαρακτηριστικό της στάσης του ειναι πως σήμερα το πρωί πήγε κανονικά στο γυμναστήριο στο Κολωνάκι, κάνοντας μάλιστα εξαιρετικά σκληρή προπόνηση σε αντίθεση με τους συνεργάτες του που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα βλέποντας πλέον σε κάθε ζωντανή σύνδεση να υπάρχει επίθεση κατά του πρωθυπουργού.

  Πλέον στο Μέγαρο Μαξίμου συγκρούονται δυο τάσεις, αυτή της άγριας καταστολής των φαινομένων αυτών με οποιοδήποτε κόστος, ακόμη και με εισαγγελική παρέμβαση μετά απο καθε τέτοιο συμβάν ώστε να εντοπιστούν οι υβριστές και υπαρχει και η άλλη τάση, αυτή της ανέμελης αντιμετώπισης ώστε να μην οξυνθούν και αλλο τα πνεύματα και υπάρξει καταιγισμός τέτοιων φαινομένων.

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ