Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  «Δικαιωμένη επιτέλους…» – Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα μετά την καταδίκη του υπαλλήλου του Μαρινάκη (pic)

  Το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ καταδίκασε αμετάκλητα τον διευθυντή των Νέων Γιώργο Μαντέλα για τη λογοκρισία που άσκησε στο άρθρο της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση με το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα, τον Δεκέμβριο του 2020, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση της δημοσιογράφου.

  Η δημοσιογράφος, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως «είναι μια μεγάλη νίκη για μένα αυτή. Κι αποδεικνύει πως – με ελάχιστες εξαιρέσεις – οι συνάδελφοι μας στα δυο Πειθαρχικά κρίνουν αμερόληπτα με γνώμονα τη δημοσιογραφική δεοντολογία και την ελευθερία του Τύπου».

  Αναλυτικά, αναφέρει:

  «Δικαιωμένη επιτέλους.

  Παρέπεμψα στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τον διευθυντή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γιώργο Μαντέλα για τη λογοκρισία που άσκησε στο άρθρο μου για το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που παραιτήθηκα τον Δεκέμβριο του 2020 μετα από είκοσι χρόνια στην εφημερίδα.

  • Ο Γ. Μαντέλας καταδικάστηκε για λογοκρισία του κειμένου μου στο Πρωτοβάθμιο και κατόπιν προχώρησε σε έφεση της απόφασης.
  • Δυστυχώς γι’ αυτόν και την εφημερίδα που εκπροσωπεί, το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό τον καταδίκασε επίσης για λογοκρισία. Κι αυτή τη φορά αμετάκλητα.

  -Ο Γ. Μαντέλας επέλεξε τη δεδομένη στιγμή να υπερασπιστεί τον Γιώργο Παπαχρήστο που έγραφε για αγορά βίλας 1.500.000 από τον Τσίπρα κι όχι εμένα που αληθώς αναφερόμουν σε νοικιασμένο σπίτι των 500 €.

  • Είναι μια μεγάλη νίκη για μένα αυτή. Κι αποδεικνύει πως – με ελάχιστες εξαιρέσεις – οι συνάδελφοί μας στα δυο Πειθαρχικά κρίνουν αμερόληπτα με γνώμονα τη δημοσιογραφική δεοντολογία και την ελευθερια του Τύπου.

  Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μάρτυρες που κατέθεσαν υπέρ εμού.

  Τον πρώην Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη.

  Τον αρθρογράφο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Παντελή Μπουκάλα.

  Την έγκριτη συνάδελφο και συνοδοιπόρο Ρένα Θεολογίδου.

  Την πρώην Πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου.

  Για μένα αυτός ο επώδυνος και μακρύς αγώνας πήρε τέλος. Πάμε για άλλα».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ