Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Δημοσιογράφος της ΕΡΤ αποκαλύπτει πότε θα κάνει εκλογές ο Μητσοτάκης

  Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα newsbomb.gr και αναφερόμενος στα εκλογικά σενάρια, γράφει, επιστρατεύοντας τη… γάτα του Μεγάρου Μαξίμου με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις.

  «Πρέπει να σας πω πως το παράθυρο για εκλογές όπως έλεγε στη γάτα στέλεχος που γνωρίζει τις διεργασίες ανοίγει από τον επόμενο Σεπτέμβριο. Γνωρίζω πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεχθεί και εισηγήσεις να πάει σε εκλογές πριν το καλοκαίρι και αυτό γιατί υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην εικόνα της κυβέρνησης από πιθανές νέες πυρκαγιές» επισημαίνει ο κ. Κοτταρίδης και υπογραμμίζει:

  «Με αυτά τα δεδομένα η λογική, γιατί και αυτή καμιά φορά πρέπει να την λαμβάνουμε υπόψη μας, λέει πως το φθινόπωρο που μας έρχεται είναι πολύ πιθανό να πάμε σε εκλογές. Όπως πάει το πράγμα θα έχουμε αφήσει πίσω μας την πανδημία, η κοινωνία θα δρέπει τα κέρδη από μια ακόμα πολύ καλή τουριστική σεζόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορεί από το βήμα της ΔΕΘ να προχωρήσει και να ολοκληρώσει ουσιαστικά το πακέτο των φοροελαφρύνσεων που έχει προαναγγείλει».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ