Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  «Δεν πολεμούμε την Ουκρανία αλλά τη νέα τάξη πραγμάτων» – Η δήλωση Λαβρόφ που έκοψαν πανικόβλητοι στην ΕΡΤ (vid)

  Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ μιλώντας στο προσωπικό και στους φοιτητές του Κρατικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας μίλησε για «νέα τάξη πραγμάτων».

  «Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο, δεν έχουν τόσο σχέση με την Ουκρανία, όσο με τις προσπάθειες να διαμορφωθεί μια νέα τάξη πραγμάτων», είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.

  Μάλιστα στην ΕΡΤ μόλις άκουσαν την συγκεκριμένη φράση έκλεισαν άρον-άρον την σύνδεση, ενώ και το μεταφρασμένο κείμενο που δόθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ από την ομιλία του Σ.Λαβρόφ δεν είχε μέσα τη συγκεκριμένη φράση.

  Να σημειώσουμε ότι είναι η ομιλία στην οποία ο Ρώσος ΥΠΕΞ έστειλε τελεσίγραφο στο ΝΑΤΟ, λέγοντας τους ότι εάν στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία τότε θα υπάρξει πόλεμος.

  Nα θυμίσουμε ότι και ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε αναφερθεί σε νέα τάξη πραγμάτων (οι δηλώσεις Τ.Μπάιντεν έγιναν ξημερώματα Τρίτης, οι δηλώσεις του Σ.Λαβρόφ έγιναν την Τετάρτη).

  «Θα υπάρξει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων εκεί έξω, και πρέπει να την οδηγήσουμε και να ενώσουμε τον υπόλοιπο ελεύθερο κόσμο πάνω σε αυτό», είπε ο Τ.Μπάιντεν.

  Δείτε τη δήλωση του Σ.Λαβρόφ που κόπηκε από την ΕΡΤ:

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ