Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  «Δεν είπα στον ΣΚΑΪ ότι είστε πιο…» – Δημόσιος εξευτελισμός του Άδωνι Γεωργιάδη σε LIVE μετάδοση (vid)

  Eπεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, στο Top Channel της Κοζάνης, το Σάββατο.

  Όταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, Ρίτα Τσιούρα και Παναγιώτης Πλιάτσιος, ρώτησαν τον υπουργό για τις αιτίες της συνεχούς αύξησης κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης αλλά και την απόφαση να μην ανοίξουν τα καταστήματα του λιανεμπορίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Ο σκοπός που με καλέσατε είναι να κάνετε εξυπνάδες».

  Και δήλωσε παράλληλα: «Ο υπουργός σας φταίει που είστε σε καραντίνα;».

  «Δεν είπα στον ΣΚΑΪ ότι είστε πιο παραβατικοί, αν εξελήφθη αυτό έτσι ως φωναχτή σκέψη σας ζητώ συγγνώμη», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο υπουργός, ο οποίος επισήμανε προς τους δημοσιογράφους ότι, «είναι ντροπή σας να μου λέτε ότι δεν ασχολήθηκα με την Κοζάνη».

  «Ντροπή σας να πείτε κύριε Γεωργιάδη σε όσους μέσα στην πανδημία δεν τηρούν τα μέτρα. Δεν πήγε κανείς Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση εν μέσω κορωνοϊού», του απάντησαν με τη σειρά τους οι παρουσιαστές, αναφερόμενοι στη βάπτιση που παρευρέθηκε ο υπουργός ως νονός, με «ειδική άδεια».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ