Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δεν έχει προηγούμενο η λατρεία του Ευαγγελάτου για τον Μητσοτάκη- «Κατέρρευσε» μετά τα άγρια βρισίδια σε LIVE μετάδοση (vid)

  Την ώρα που η κάμερα του MEGA, τραβούσε πλάνα σε ουρά που είχε σχηματιστεί έξω από φαρμακείο (φυσικά χωρίς τη συγκατάθεση των πολιτών) ένας άνδρας κάνει νόημα πως δεν θέλει να τον “παίρνει” η κάμερα ενώ στη συνέχεια πλησίασε και φώναξε το γνωστό πλέον υβριστικό σύνθημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Σε εκείνο το σημείο ο Νίκος Ευαγγελάτος έδωσε εντολή να κοπεί η ζωντανή σύνδεση και απευθυνόμενος στους τηλεθεατές με ύφος νουθεσίας είπε πως «το να έχει άποψη είναι δικαίωμά του. Η ύβρις δεν είναι άποψη. Είναι απαράδεκτο. Είναι τραγικό πραγματικά. Τραγικό».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗ2020mag.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ