Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Γλυκά Νερά: Όταν ο συζυγοκτόνος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Σούλη (vid)

  Ένα βίντεο από το… μακρινό 2014 και συγκεκριμένα από την εκπομπή του Σπύρου Σούλη «Ζόρικα επαγγέλματα» προβλήθηκε σήμερα στο Πρωινό. Σε αυτό το απόσπασμα βλέπουμε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, στη συγκεκριμένη εκπομπή.

  Ο Σπύρος Σούλης, τότε, έκανε γύρισμα παρουσιάζοντας το επικίνδυνο επάγγελμα του πιλότου και στα πλάνα βλέπουμε τον συζυγοκτόνο, ο οποίος τότε βρισκόταν στο στάδιο της εκπαίδευσής του.

  Δείτε τα πλάνα που έπαιξαν στο Πρωινό…

  «Είναι στην έδρα της εταιρείας στα Μέγαρα, είχε πάει για γύρισμα ο Σπύρος Σούλης για να μας δείξει ακριβώς ποιο είναι το επικίνδυνο επάγγελμα του πιλότου. Είχε κάνει γυρίσματα και στην αίθουσα που συνεδριάζουν οι πιλότοι για να δείξει πώς ακριβώς γίνεται η ενημέρωση και ο συζυγοκτόνος είναι εκεί όπου τον συναντάει ο Σπύρος Σούλης», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ